Lori Kargo 10 Tayar

Diposting pada

Lori kargo 3 tan tahun 2000. Volvo fm400 i shift abang zul.

Jawatan Kosong Pemandu Lori Kargo Msg Logistics Transportation Facebook

Nov 4 11 21 sarawak.

Lori kargo 10 tayar. Peti penyejukan pula jika ada akan dipasang pada luar badan kargo. 10 00 20 tayar lori tangki minyak. Nov 4 11 50 kuala lumpur.

Bcc hujan pun blh jalan lori 10 tayar buat drif lori 10 tayar bulori 10 tayar buat drif at drif lori 10 tayar buat drif. Lori 10 tayar tuk dilepaskan. 1 213 likes 6 talking about this 1 was here.

Kilang jualan secara terus. 1996 mitsubishi canter 2 7m lorry wooden body. 5000l 10000l 15000l 20000l 23000l 25000l.

Enjin 2607 cc diesel hijau cukai jalan murah body kargo am 10 kaki panjang tahun dibuat 2011 bdm 3600 kg 4 tayar mileage 154 232 km sahaja. Sewa lori 3 tan cargo box 10 tayar tipper kajang malaysia. Miyo agree dgn ko bro sebab so far ak pakai conti punye tayar smooth je kalau jln kat tar yg berbatu or bersopak.

Lepas iso ccc lori tangki bahan api. Dah nak masuk 2 tahun lebih pun tayar ak still boleh pakai dulu pakai cc5 x ok sgt sebab bising n keras tayar dia. Abang zul 94 270 views.

Lori sewa 10 tan jenis ini biasanya merujuk kepada lori jenis semua dalam satu. Lori kargo kerja teruk. Lebih daripada 10 tahun experence profesional.

Ia juga boleh menjadi lori kerja pelbagai fungsi. Perkhidmatan berkualiti dan kilang harga lori tangki minyak 2. Hino 3 tonne lorry brand new 2020 rm 2 700.

Nov 4 15 23 kelantan. Stylo buka tayar lori volvo fm400 i shift tanpa jack duration. Panjang 14 5 kaki tinggi 10 kaki lori dalam keadaan baik siap kanvas pagar besi frame tinggi interior kerusi kusyen dashboard kemas engine tiada leaking gearbox keadaan baik lembut boleh jalan jauh tiada masalah kayu macam baru tiada reput lubang kepala badan body boleh buka ke atas untuk lihat engine tayar.

Kuat karbon keluli lori tangki minyak. To inquire about this ad listing complete the form below to send a message to the ad poster. Bwak kete time hujan nak drive laju2 pun ok steady.

Lori 10 tan ini mempunyai belakang kabin berasingan serta bahan penebat haba bertujuan mengekalkan suhu kargo bagi perjalanan jauh selain di kl.

Lori Kren Selangor Home Facebook

Pin On Rebuild Isuzu Malaysia Japanese Used Truck

Jual Lori Baru Mitsubishi Fuso 0162338084

Isuzu Npr Pro Kelantan Kelantan Recreational Vehicles Installation

Lori Kren Service Lori Kargo 6 Tayar 10 Tan Berpagar Tinggi Dan Kanvas

Beli Dan Jual Lori Tukar Lori Lama Buy Sell Lorry Hino Volvo Scania Daihatsu Mitsubishi Hicom Prime Mover Trailer Wooden Kargo Nissan Garbage Forklift Skylift Hitachi Excavator Bulldozer Tractor

Badan Lori Kargo 17kaki Other Accessories Parts For Sale In Subang Bestari Selangor Mudah My

China Casis Lori Kargo 371hp Sinotruk Howo Manufacturers

China Isuzu 6×4 Truck Truck Cargo Transport Truck Manufacturers

Lori Daihatsu Delta All Vehicles For Sale In Malaysia Mudah My Mobile

Rempuh Lori Kargo 10 Tan Pemandu Pacuan 4 Roda Maut 2 Feb 2018 Youtube

Nissan Tipper Lorry 10 Wheeler Tayar Commercial Vehicle Boats Mudah My My Inkuiri Com

Lori Baru Hino Daihatsu Malaysia Lorry 2 5 7 5 Ton 10 Feet 14 Feet 17 Feet Wooden Cargo Box Van Freezer Roro Special Body Gps Servis With Images Daihatsu

Truck Rental Cargo Trailer 40ft Cargo Lorry Transport Kl Jb Rental Truck Service Logistic Johor Bahru Jb Malaysia Setia Indah Service Rental Supplier Supply Liang Eng San Enterprise Sdn Bhd

Lori Sewa Posts Facebook

Lorry Isuzu Malaysia Npr66 Kelantan Lorry Malaysia

New Lorry Lori Baru Mitsubishi Fuso Pj Seemsoon Motor New Facelift Mitsubishi Fuso Canter Bdm 4500kg 10 Feet To 13 Feet 1 Tan Lorry Bdm 5000kg 14 Feet To 21

Lori Freezer Baru Van Daihatsu Malaysia

Sk7 Zv4z7sxenm

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *